Lussebullar



Mums! Tog tillfället i akt att baka lite nu på eftermiddagen. Smakade riktigt bra, har dock ätit för många nu känner jag. Skulle kunna skippa middagen. ;) Bara granen kvar som ska upp, de görs nog ikväll eller imorn. Sen är det verkligen jul i vårt hus på riktigt. Älskart!

Bättre

Natten har gått bättre än föregående. Skönt, för nu börjar jag känna mig utvilad igen. :) Hoppas de fortsätter att gå åt rätt håll. Och inte tvärvänder.

Igår va vi iväg till Hc igen för att få bedömning av läkare. Denna gången fick vi en läkare som förstod oss och gjorde lite mer än bara att lyssna på Olle och skriva ut medicin. Nu ska vi få en remiss till barnkliniken för undersökning. Skönt så vi vet vad det är för något som spökar hos lilleman. Troligen astma/allergi.

Snart dags att kliva upp ur sängen och börja dagen. Babysim står på schemat först, sen blir de nog lite plugg och fredags mys.

Shoppa

På väg hem alldeles strax efter en shopping runda idag. Julklappar har handlats och två nya stolar till köket. Bara 3 julklappar kvar nu. Skönt. :) Två till handlas denna månaden och den sista nästa. :)


Väl hemma blir de lite mys, fika och sedan måste jag plugga någon timme. Får se om vi hinner med att baka lussebullar oxå. :)

Snart sova

Olle ligger i säng nu. Han har dock hostat mer eller mindre sen vi la han vid åtta. Men efter att ha fått ytterligare en medicin verkar de nu vara lugnare med hostan. :)
Så vi får se hur natten går helt enkelt, hoppas för allas skull på en natt med bra sömn. Annars ringer jag Hc igen.

Imorn är de julklapps handling och lite plugg som gäller.

Promenad

Blev en promenad ute i friska luften och Olle fick gunga en stund. Sedan en snabbis in på Ica innan vi gick hemåt igen. Nu har vi myst ner oss i soffan och kikar lite SvampBob. Olles favorit!
Snorandet fortsätter så inge öppna fsk idag och imorn hinner vi inte. För efter lunch blir det julklapps handling för hela slanten. :)
Får se om vi ens kan gå på sista babysimmet på fredag, de vill vi ju verkligen inte missa.

Sjukling igen..

Att Olle aldrig får vara frisk. Hosta som vägrar ge sig och snuva nu igen. *suck* Va en mindre rolig natt inatt, det går väl, men de blir tufft att överleva dagen på 4 timmars sömn, så jag hoppas lilleman sover länge nu vid första sovningen. För jag tänkte ta mig en sovstund då jag oxå. :)
Positiva tankar nu, jag hoppas och tror nog att detta kan ha att göra med att det är fler tänder på g. Eller så är det katten han inte tål. Jaja, busa en stund nu sen vila lite.

Långt mellan gångerna

Va ett tag sen jag uppdaterade nu igen. Men här hemma är det fullt upp och vi hinner knappt med datorn eller mobilen om dagarna. ;) Idag är det öppna fsk och sedan lunch med tjejerna som gäller. Mys!
Dags att göra sig klar nu då. Ha en bra dag.

Måndag

Idag började vi dagen med en sovmorgon och sen tog vi oss iväg på öppna förskolan. :) Och som både jag och Olle saknat det. Va ju över en vecka sedan vi va där sist eftersom vi vart förkyld här hemma.
Dock va vi bara 4 barn samt föräldrar men de va mysigt det med. :) Mer tid för att prata och leka. Olle va nöjd iaf.
Sen blev det en snabb sväng på banken innan vi åkte hemåt.
Väl hemma blev det lite bus och mys till innan mellanmål och sovtime för lilleman. Som nu sovit i lite mer än en timme.

Själv har jag pluggat lite och slappar nu en stund i soffan innan det är tajm för middag.
Blir lugnt resten av kvällen. :) Är hundvakt åt svärfars hund i 10 dagar nu med, ska bli spännande å se hur de går. ;)

Buzzador

Idag var vi och hämtade ut de roliga paketet som kom igår. Så nu ska Olle få Buzza Nestlés min frukt.



Kaaallt!

Olle sover i sin säng och älsklingen lika så. Jag har myst ner mig i soffan under värmefilten framför tvn. Tanken va att vi skulle ta en promenad nu på morgonen Olle och jag, men jag kände inte riktigt för det när jag såg att det var en massa minusgrader ute. Latheten kröp sig på. ;-) Men sen är det så sällan jag bara slappar och tar det lugnt då Olle sover. Alltid när han somnar far jag runt som en virvielvind i huset å grejar med saker hit och dit. Men idag bestämde jag mig för att mysa en stund, förkylningen lär ju inte bli bättre av fullt tempo. =P
Så nu får vi se när lilleman behagar att vakna, han kan sova alltifrån 30 minuter upp till 2 timmar.

Vaken

Vaknade av att lilleman hostade, så var in och gav honom lite vatten. Men nu verkar det ha lugnat ner sig och han somnat om. :) Bara mamman som har svårt att somna om igen nu. ;) Inge kul när de små är förkyld..

Sovmorgon?



Va är de? ;-) Lillprinsen har sovit lite dåligt inatt och behagade sedan att göra morgon strax innan sju. Jag var dock inte lika pigg på de, men det är bara att kliva upp. Så nu myser vi i sängen och snart är det dags att kliva upp och ta tag i dagen. Frukost först och sedan en promenad. Sen får vi se vad som hittas på.

Farsdag

Idag har vi firat älsklingens första riktiga farsdag. =) Han fick ett fint kort där det stod att jag betalar honom ett par nya jeans då hans är så slitna och han vägrar lägga pengar på nya just nu. ;-) Sedan fick han även lite godis oxå. Min gottegris. <3

Sedan bjöd vi även hit min käre far och älsklings far. Bjöd dem på både mat och fika och även dem fick farsdagspresenter, klassikern Trisslotter. Mätta och nöjda åkte dem härifrån för ett tag sedan. =)

Nu väntar jag på att min lilla stjärna ska vakna för lite mellanmål och sedan ska vi röra oss mot graven för att sätta ljus. <3

3 år sedan

Idag är det 3 år sedan du valde att lämna oss och tankarna går fortfarande kring varför? Jag saknar dig så att det gör ont i mig vissa dagar. <3 Går inte en dag utan att jag tänker på dig, på oss och på alla tokigheter vi gjorde ihop. Älskade Kim!

Ont om tid

Svårt att hinna med att blogga nu igen. Återkommer som vanligt när det lugnat ner sig.

Olle är nu i vilket fall åtta månader och väger 8970 gram och är 73,3 cm lång. :)

Helg

Va tanken att vi skulle ha en lång och mysig helg ihop, men riktigt så blev det inte. Jag ska jobba imorn. :)
Bra är väl de, få in en massa extra cash är aldrig fel. ;)
Så de får bli ett litet avbrott å vår myshelg imorn på dagen några timmar. Men vi har ju hela dagen idag
och även på söndag. :)

Började dagen med mys i sängen hela familjen och sedan så vart de frukost och en mysig morgonpromenad, nu har Olle precis ätit lunch och vår lunch står i ugnen. Klar om en stund. Efter lunch ska vi iväg på lite ärenden och sedan blir det en lugn kväll ikväll.

Snart helg


Torsdag idag. Beställde lite sovmorgon idag och tror ni inte att jag vaknar före Olle till och med? Jag gick upp strax innan åtta och han vaknade strax efter halv nio. ;)
Nu busar vi och snart är det dags för en morgonpromenad. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :)

RSS 2.0