Tidig morgon i vanlig ordning

Har myst ner oss i vår säng nu med en snarkande karl bredvid. Lilleman har en ny idé om nätterna nu, "vaknar" och gnäller efter nappen klockan 00, 02, 04 och gör sedan morgon lite varierad tid men ofta innan sex.. Igår vaknade han till och med vid 22 och vela ha nappen. Vad gör man åt detta? Trött mamma!


Nybakat

Mums. Har nu på morgonen hunnit med att baka lite bröd, scones blev det. Tänkte ta en till lunch, hoppas dom smakar lika gott som dom luktar. :)


Värdelös på att uppdatera

Har fullt upp om dagarna och nu de senaste har vi haft en liten sjukling här hemma som än inte är riktigt frisk och då tar ju han all vår uppmärksamhet, självklart. :)
Annars rullar livet och dagarna på i faslig fart, locket! :)


Tidig morgon

Som vanligt nu för tiden vaknar lilleman kring sex och vägrar somna om.. Drygt tycker vi då vi vart van att sova till iaf åtta. Detta började efter att vi slutat med vällingen. Men allt funkar bättre nu utan välling, inga spyor lite titt som tätt och bättre aptit på dagarna. Så välling tar vi inte tillbaka. Vill bara ha lite tips på hur man kan få Olle att sova lite längre på morgonen. De nätter vi måste ta över honom till oss sover han iaf till sju men oftast längre. :)
Vad gör man? Han får kvällgröt kring halvåtta och sedan somnar han vid åtta ibland lite senare. Lägga honom senare funkar inte riktigt blir nästan sämre nätter då för honom.. Kom gärna med tips. :)


Inget jobb nu..

Blev inte till att börja jobba när det först va tänkt, några detaljer som gjorde att det inte klaffar just nu. Får se om jag börjar i maj istället..
Så nu slipper lilleman börja på dagis innan sommaren iaf. :)


Går undan i svängarna

Går allt som det ska så börjar jag jobba heltid om två veckor.. Hur känner jag för det? Ja hmm både och, skönt med ett jobb och fast inkomst men jobbigt att sätta lilleman på dagis 5 månader innan planerat.. Kommer ju säkert gå jättebra men det känns i mammahjärtat. Vår lilla kille är på väg att bli stor. Shit! ;(
Jobbet då? Jo det är ett kundtjänstjobb både dag, kväll och helg. Men schemat kan som tur är anpassas efter min mans så att lilleman inte behöver gå på dagis så himla mycket. :)
Så idag måste jag ringa om dagis, han har plats till hösten men han bör ju komma in så snabbt det går. Typ efter påsk någon gång. Sen blir ju mannen hemma några månader i sommar så det blir ju inte allt för länge Olle måste gå på dagis innan han blir hemma igen. ;) Bra eller dåligt? Jag vet inte..

Näe börja greja med frukosten snart va det ja. Hoppas ni får en bra dag.


Mycket att göra lite tid

Här har det vart tyst ett bra tag nu och inte vet jag när jag kommer att ha tid att skriva igen heller. ;)

Olle har iallafall blivit ett år och fått en massa fina presenter av nära och kära. Han utvecklas och växer hela tiden. Så roligt att se och få vara med och ta del av. Älskade lilla kille. <3

I övrigt jobbar jag rätt mycket och umgås med familjen och vännerna den övriga tiden. Samt har tagit upp träningen igen, första veckan denna vecka. Känns skönt att vara igång igen.


RSS 2.0