Långt igen..

Blir långt mellan inläggen ändå. Tiden räcker inte riktigt till. Men snart så blir det ändring på det hoppas jag. När vardagen återgår till det normala. :)


Grym helg

På väg hem efter en helt underbar helg i storstan. :) Massa mys, god mat och bra väder. Lovley!!
I fredags blev det lugnt, jag klippte mig, vi åt gott på restaurang och sen träffade jag en vän på kvällen. :)
Lördagen började tidigt och vi åkte mot Grisslehamn för en dag på Åland. Både bil och båtresa gick bra. Dessutom hade vi himla tur med vädret, sol å varmt hela dagen. :) På Åland kikade vi på båtar, spelade minigolf och badade lite innan båten gick tillbaka igen. Vi hade en trött liten kille som somnade illakvickt när bilen rullade av båten. ;)
Igår blev de lugnt, lite sol å bad på förmiddagen och sedan golunch med bror å hans tjej. På kvällen gick jag å mannen ut på bio för att fira vår första bröllopsdag. <3

Nu rullar bilen hemåt som sagt. Hem till nattjobb.. :( Inte alls sugen på å jobba inatt, men men bara bita i det sura. Två veckor kvar nu. ;)


Vi rullar

(skulle kommit upp i fredags)
Lilleman somnade efter knappt fem minuters bilfärd och har snart sovit en timme. Hoppas han sover lite mer än så, för när jag klev upp va han trött å grinig.. Hade sovit lite dåligt imorse sa mannen men då hade han fått komma över å sova stora sängen.. Mys för mina älsklingar. :)
Själv hade jag svårt att somna imorse efter jobbet så de resulterade i bara 3,5 timmars sömn, men men. ;( Kan väl slumra en stund i bilen om de skulle behövas. :) Blir tidig kväll om inte annat. ;)

Nu några dagars ledighet, mini semester, innan sista två jobbveckorna drar igång. :)


Mitt inatten

Nattinlägg igen då. ;)
Sista natten jobbas just nu och nu är det lugnt en stund innan morgonrutinerna körs igång och sen får jag gå hem. :) Hem för att sova några få timmar och sedan åka mot Sthlm för en ledig helg med nära och kära. Längtar nå enormt!

Igår umgicks vi med underbara familjen Hellström/Johansson ett par timmar. Vi hann med både fika, bus, middag och lek i lekparken. :) Älskade vänner! Saknar dom redan. Så härligt att vi fått så bra kontakt och att pojkarna trivs då bra ihop.

Näe jobba lite var det innan jag får sova några timmar.


RSS 2.0