Älskade familj

Det är så skönt när man har någon dag ledig för att umgås med familjen. Tyvärr är dessa få nu under sommaren, sååå himla tråkigt.. :( Har fått ett riktigt dåligt schema nu i sommar. Hat knappt vart ledig å har en enda ledig helg på nio veckor.. :( Jaja bara bita ihop å jobba på de, blir ju gött när lönen kommer. ;)

Igår va jag som sagt ledig å då blev de en familjedag med lite minigolf, lek i Högbo samt titta på djuren. Sedan åt vi middag på Monroes och efter de åkte vi till några vänner innan vi till slut rullade hemåt när klockan var kring åtta. Olle somnade inte förens strax innan nio, men va gjorde det egentligen?

Just nu sitter jag på jobbet, tre nätter står på schemat. Sen min enda lediga helg denna sommar. Då blir det en minisemester till Sthlm å sen en sväng till Åland. Myspys!!


På väg tillbaks

Funderar på att ta tag i bloggandet igen nu, saknar det faktiskt. Dokumenterar ju Olles uppväxt och utveckling. Är ju roligt att gå tillbaks och läsa om det. :)
Sen börjar jag plugga i höst igen, kom in på läkarsekreterar utbildningen som jag vela. :)
 
Bloggen kommer vara inriktad på vårt liv och familj som tre. Hur vår vardag ser ut, hur det funkar att träna, plugga och ha tid för familjen samtidigt. Ja lite smått och gott av varje helt enkelt. Hoppas några läsare hänger på iallafall.

RSS 2.0